Славия успя да излъже Дунав в Русе в последен мач от

...
Славия успя да излъже Дунав в Русе в последен мач от
Коментари Харесай

Славия си го върна на Дунав

Славия съумя да излъже Дунав в Русе в финален мач от груповата фаза на втората осмица с 1:0. Единственото попадение за столичани осъществя Цветелин Чунчуков в 89-ата минута на мача. Успехът изкачи Славия на първото място в Група Б след вчерашното проваляне на Локомотив Пловдив от Септември с 1:2. Така Славия ще играе с Ботев (Враца) в плеойфите за Европа, а " смърфовете " ще се изправят против Етър.

В 5-ата минута Славчо Шоколаров стреля от отдалеченост, само че топката мина около вратата. След тази обстановка последваха минути, в които и двата отбора мъчно доближиха до вратата на противника, а домакините имаха единствено един удар към вратата на столичани за цялото първо полувреме. Така двата отбора се отдръпнаха на почивката при нулево тъждество.

След подновяването на играта Давид Муньос стреля неопределено, откакто засече топката при центриране от ъглов удар. Исмаил Иса влезе като запаса и можеше да изведе Дунав напред в резултата. В 62-ата минута нападателят засече с глава центриране от фаул, само че ударът му мина на сантиметри от страничния дирек. В 74-ата минута Влади Узунов насочи мощен шут към вратата на Дунав, само че стражът  Станислав Антонов се оправи чудесно. В заключителните минути Емануеле Джерия се оправи с рисков удар на Краси Станоев от свободен удар. И по този начин дойде 89-ата минута, в която Цветелин Чунчуков изведе Славия напред в резултата. Той засече с глава центриране на Славчо Шоколаров от десния фланг и осъществя.

ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА ТУК
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР